Διαφήμιση
Διαφήμιση
Επισκέψεις

Νεανικά Αττικής

Ολοκληρώθηκαν την περασμένη Παρασκευή, τα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής, τα οποία αποτελούσαν και την τελευταία σκακιστική διοργάνωση για το 2010. Η φετινή συμμετοχή κυμάνθηκε και πάλι σε υψηλά επίπεδα (401 συμμετοχές) γεγονός που αποδεικνύει την δίψα των νεαρών σκακιστών για συμμετοχή σε αγώνες.

Ο Σύλλογός μας είχε και φέτος ικανοποιητική συμμετοχή, καθώς αγωνίστηκαν συνολικά 9 σκακιστές μας σε 7  ξεχωριστές κατηγορίες.

Αναλυτικά:

 

ΚΑΜΗΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (3.5/7)
Ο Κωνσταντίνος ήταν ο μικρότερος της αποστολής μας και αγωνίστηκε στα κάτω των 8. Συγκέντρωσε 3.5 βαθμούς, πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση.

 

ΔΑΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (4.5/7)
Ο Γιάννης έχοντας καταγράψει αξιοπρόσεκτες επιτυχίες στα κάτω των 8 (2ος στην Αττική 4ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, 3ος στη Δυτική Αττική) αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην σαφώς δυσκολότερη κατηγορία, των αγοριών κάτω των 10 ετών. Πάλεψε μέχρι τέλους για το πλασάρισμα στην πρώτη τριάδα, δεν τα κατάφερε, ωστόσο η εμφάνισή του αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον.

ΜΠΑΡΔΗΣ ΧΑΡΗΣ (4.5/7)
Εξαιρετική εμφάνιση και για τον Χάρη στην πρώτη του χρονιά στα κάτω των 10. Μετά την πρόσφατη επιτυχία του στα κάτω των 8 (2ος στη Δυτική Αττική) πιστοποίησε την ανοδική του πορεία. Το μέλλον του ανήκει.

ΒΑΘΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (2.5/7)
Ξεκίνησε εντυπωσιακά με (2.5/4), όμως με τρεις ήττες στο τέλος έμεινε αρκετά πίσω στη βαθμολογία.

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΠΥΡΟΣ (3/7)
Αγωνίστηκε ίσως στη δυσκολότερη κατηγορία. Στα κάτω των 12. Όλες του οι παρτίδες ήταν μαχητικές και ανταπεξήλθε ικανοποιητικά σε μια τόσο απαιτητική διοργάνωση.

ΤΖΕΜΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (4/7)
Και η Αγγελική άλλαξε κατηγορία, παίζοντας στα κορίτσια κάτω των 12. Ξεκίνησε με 2 ήττες, ωστόσο κάνοντας συνεχόμενες νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές πλασαρίστηκε στην πρώτη δεκάδα.

ΔΑΛΛΗ ΕΛΕΝΗ (3.5/7)
Η Ελένη αγωνίστηκε στα κορίτσια κάτω των 14 ετών. Ήταν ανταγωνιστική και θα μπορούσε κάλλιστα να τερμάτιζε και ψηλότερα στη βαθμολογία.

ΠΑΝΑΡΑΣ ΕΚΤΟΡΑΣ (2.5/7)
Πρώτο επίσημο τουρνουά για τον Έκτορα (και μάλιστα στα κάτω των 16) και βέβαια τα αποτελέσματά του ήταν άκρως ενθαρρυντικά…

ΒΑΘΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ 0/7
Ο Σιδέρης αγωνίστηκε στα κάτω των 18. Έβγαλε δελτίο μόλις λίγες μέρες πριν τους αγώνες και του ευχόμαστε από εδώ και πέρα καλές παρτίδες…

Τέλος να αναφέρουμε ότι στην τελετή λήξης των αγώνων, βραβεύτηκε η ομάδα μας για την πρόσφατη επιτυχία της στο ομαδικό πρωτάθλημα κάτω των 8, όπου αγωνιζόμενη με τους Δάλλη Ιωάννη, Μπάρδη Χάρη και Καμήλο Κωνσταντίνο κατέκτησε την πρώτη θέση!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους ευχόμαστε ένα χαρούμενο και δημιουργικό 2011…