Διαφήμιση
Διαφήμιση
Επισκέψεις

Αυλαία στο Αιγάλεω με τρία μετάλλια και ένα κύπελλο!!

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 21 Νοεμβρίου το 4ο Φθινοπωρινό Νεανικό τουρνουά που διοργάνωσε ο πάντα πρωτοπόρος σε νεανικές διοργανώσεις σύλλογος του Σ.Ο. Αιγάλεω.

Το τουρνουά ήταν χωρισμένο σε δύο κατηγορίες (κάτω των 10 και κάτω των 14 ετών) και αγωνίσθηκαν συνολικά 54 σκακιστές. Μεταξύ των νικητών του τουρνουά βρέθηκαν και τέσσερις (!) σκακιστές του συλλόγου μας, γεγονός που μας χαροποίησε ιδιαίτερα.

Συγκεκριμένα, η Τζέμη Αγγελική, κερδίζοντας στον τελευταίο κρίσιμο γύρο κατέκτησε τη  δεύτερη θέση στο τουρνουά κάτω των δέκα ετών και βραβεύτηκε με κύπελλο. Επιπροσθέτως, η Δάλλη Ελένη, πιστοποιώντας τη συνεχή της άνοδο, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ως πρώτο κορίτσι στην κατηγορία κάτω των 14 ετών.

Όμως, μετάλλια κέρδισαν και ο Βιάζης Γεράσιμος (δεύτερος στην ενδιάμεση κατηγορία των 12 ετών) και ο Δάλλης Ιωάννης (τρίτος στην  κατηγορία κάτω των 8 ετών). Συγχαρητήρια βέβαια αξίζουν και στα άλλα τέσσερα παιδιά του συλλόγου μας που αγωνίστηκαν (Παπαδημητρίου Σπύρος, Μπάρδης Χάρης, Καμήλος Κωνσταντίνος, Βάθης Κωνσταντίνος) τα οποία απέκτησαν πολύτιμες εμπειρίες και παραστάσεις.

Η τελική βαθμολογική συγκομιδή των σκακιστών μας έχει ως εξής:

Τζέμη Αγγελική: 5 / 6
Δάλλη Ελένη: 4 / 6
Βιάζης Γεράσιμος: 3.5 / 6
Δάλλης Ιωάννης: 3.5 / 6
Μπάρδης Χάρης: 2.5 / 6
Βάθης Κωνσταντίνος: 2.5 / 6
Παπαδημητρίου Σπύρος: 2 / 4
Καμήλος Κωνσταντίνος: 1.5 / 4

Κλείνουμε ραντεβού τα Χριστούγεννα, για την επόμενη, πολύ σπουδαία διοργάνωση: Τα Ατομικά Νεανικά Αττικής τα οποία αποτελούν προκριματική φάση  του Πρωταθλήματος Ελλάδας!

Ακολουθούν φωτογραφίες από την βράβευση των σκακιστών μας...