Διαφήμιση
Διαφήμιση
Επισκέψεις

Αγωνιστική δραστηριότητα Β' τριμήνου 2011

Με πολύ σημαντικές διοργανώσεις, ξεκινά το δεύτερο τρίμηνο του 2011.  Συγκεκριμένα την Κυριακή 10 Απριλίου ξεκινούν ταυτόχρονα τρία Κύπελλα, στα οποία θα συμμετέχει ο σύλλογός μας. Αναλυτικά:

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
Το Κύπελλο Αττικής, το οποίο αποτελεί μέρος του κυπέλλου Ελλάδας, διεξάγεται με σύστημα νοκ-άουτ και ξεκινά από την φάση των «64». Ο κάθε σύλλογος συμμετέχει με τους 4 ισχυρότερους σκακιστές του, διεκδικώντας την πρόκριση. Στη φάση των «64» κληρωθήκαμε να αντιμετωπίσουμε το ΣΑΣ Κορωπίου, μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί, τόσο στα εθνικά πρωταθλήματα, όσο και στο κύπελλο.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 14
Στο κύπελλο κάτω των 14, μπορούν να αγωνιστούν σκακιστές οι οποίοι έχουν γεννηθεί μετά το 1997. Οι συναντήσεις διεξάγονται με τέσσερις σκακιστές για κάθε ομάδα. Συνολικά συμμετέχουν 68 σωματεία της Αττικής και θα παιχθούν 5 «γύροι» Για την πρώτη αγωνιστική αντιμετωπίζουμε εντός έδρας τον ΓΑΣ Χολαργού.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10
Αγωνίζονται οι σκακιστές που είναι γεννημένοι μετά την 01/01/2001. Επίσης θα διεξαχθούν 5 γύροι και συμμετέχουν συνολικά 54 ομάδες, με τέσσερις σκακιστές. Στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής, φιλοξενούμε τον Δία Πετρούπολης Α΄.

Για πληροφορίες σχετικά με τις διοργανώσεις, μπορείτε να επισκέπτεστε το www.essnachess.gr. Καλή επιτυχία και στις τρεις ομάδες μας…

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΔΗΚΕ.Π ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ – Σ.Α.Σ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 14: ΔΗ.ΚΕ.Π ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ – ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10: ΔΗ.ΚΕ.Π ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ –ΔΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Α΄