Διαφήμιση
Διαφήμιση
Επισκέψεις

Ομαδικό Σχολικό Αττικής: Aξιοσημείωτες επιτυχίες…

Το ομαδικό σχολικό Πρωτάθλημα Ελλάδας ,όπως και το ατομικό, διεξάγεται σε τρεις φάσεις. Συγκεκριμένα η πρώτη φάση, είναι το σχολικό Δυτικής Αττικής, όπου προκρίνεται το 40% των σχολείων, ακολουθεί το σχολικό Αττικής, από το οποίο προκρίνονται μόλις 9 σχολεία, και ολοκληρώνεται με  το σχολικό πρωτάθλημα Ελλάδας, από όπου θα προκύψουν οι νέοι πρωταθλητές.


Στην πρώτη φάση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ελευσίνα, αγωνίστηκαν δύο σχολεία του Δήμου μας (το 1ο και το 5ο δημοτικό Άνω Λιοσίων) τα οποία αποτελούνταν αποκλειστικά από παιδιά του συλλόγου μας. Τα εν λόγω σχολεία, κατέγραψαν πολύ σπουδαίες επιτυχίες, καθώς όχι μόνο κατόρθωσαν να προκριθούν στην επόμενη φάση, αλλά τερμάτισαν μάλιστα στην πρώτη τριάδα. Συγκεκριμένα, το 5ο δημοτικό τερμάτισε δεύτερο, ισόβαθμο στην πρώτη θέση με το 4ο Ασπροπύργου(πρωταθλητές Ελλάδας τα τελευταία δύο χρόνια). Σημείωσε 4 νίκες και μία ισοπαλία (με το 4ο Ασπροπύργου!).

Επιπρόσθετα, το 1ο Άνω Λιοσίων, τερμάτισε στην 3η θέση, σημειώνοντας τρεις νίκες και δύο ήττες.  Ωστόσο και τα δύο σχολεία επέστρεψαν με τα κύπελλα και τα μετάλλια ανά χείρας, κάνοντας περήφανους, τόσο εμάς όσο και τα σχολεία τους, καθώς τα κύπελλά τους τοποθετήθηκαν στην τροπαιοθήκη των σχολείων. Ελπίζουμε αυτές οι επιτυχίες να είναι μόνο η αρχή ενός όμορφου «ταξιδιού» καθώς ακολουθεί η δεύτερη φάση, το Σάββατο 2 Απριλίου στο Χαϊδάρι….

Οι συνθέσεις των δύο σχολείων:

5ο Άνω Λιοσίων (2ο στη Δυτική Αττική)
Δάλλης Γιάννης
Τζέμη Αγγελική
Μπάρδης Χάρης
Αλιμπέρτη Έλενα
Κουκουρίκου Μαρία

1ο Άνω Λιοσίων  (3ο στη Δυτική Αττική)

Βιάζης Γεράσιμος
Παπαδημητρίου Σπύρος
Καμήλος Κωνσταντίνος
Μαυρούλη Γιάννα

Θα επιστρέψουμε με νέα ενημέρωση τόσο από τα ομαδικά, όσο και από τα ατομικά σχολικά Πρωταθλήματα Αττικής.